Du har 99% chans att bli 100% nöjd!

Enskilda avlopp, vattenrening och minireningsverk

Lindströms Rörtjänst AB har lång erfarenhet av enskilda avlopp, vattenrening och minireningsverk. Vi jobbar med marknadsledande leverantörer och tillhandahåller kvalitativa vvs-tjänster inom området för en ren och driftsäker vardag för hem och fritidshus samt företag och lantbruk i Kalmar län.

Avloppsguiden - filmen som ger dig bättre koll på avloppet:

Eget vatten

Lindströms Rörtjänst AB har den kunskap och kapacitet som krävs när det gäller eget vatten och vi samarbetar med brunnsborrare som håller våra höga kvalitetskrav. Vi borrar efter vatten och installerar vattenanläggningar.

För att vattnet är godkänt som dricksvatten installerar vi marknadens bästa reningsverk och utför vattenanalyser.  Produkten är driftsäker och renar utan kemikalier med högsta reningsgrad. 

Kontakta oss

Lindströms Rörtjänst AB jobbar med Vattenreningsbyrån som tillverkar filter till fastigheter såsom villor, stugor och företag. De borgar för stort kunnande vilket innebär att vi kan leverera och installera den bästa möjliga utrustningen med reningsgaranti. 

Lindströms Rörtjänst AB jobbar med 4evergreen minireningsverk. Dessa reningsverk är robusta och driftsäkra och håller våra löften om kvalité. 

Förutom att spara vatten kan du spara pengar och energi genom dessa tips!
Ett klimatsmart val, med andra ord.

  • Duscha istället för att bada i badkar. Stäng av vattnet medan du tvålar in dig och tvättar håret. Klarar du att ta lite kortare duschar? 60 liter kan du spara genom att korta ner duschen 5 min.
  • Fyll disk- och tvättmaskin innan du kör och använd eko-program.
  • Organisera disken och skrapa av fett och matrester innan du diskar, så går det åt mindre vatten för att få disken ren.
  • Använd diskbalja för handdisk istället för att diska under rinnande vatten. 
  • Ha vatten i kylskåpet om du gillar kallt vatten, så slipper du spola så länge innan det blir kallt och stäng av vattnet när du borstar tänderna. 48 liter kan du spara på att stänga kranen når du inte använder vatten under 4 min om dagen.
  • Samla regnvatten för att vattna i trädgården. En vattenspridare kan dra 150 liter på 20 minuter.
  • Installera snålspolande toaletter, kran- och duschmunstycken.
  • Om något står och droppar, byt packning eller reparera.
  • För en äldre, högförbrukande toastol kan man begränsa mängden vatten som används för att spola genom att lägga ner en tegelsten i vattentanken.