DU HAR 99% CHANS ATT BLI 100% NÖJD!

PANNBYTEN  |  VÄRMEPUMPAR  |  BADRUM  |  VATTENPUMPAR  |  VATTENFILTER  |  ENSKILDA AVLOPP OCH MER: 070-609 91 87

ENSKILDA AVLOPP, VATTENRENING OCH MINRENINGSVERK

Lindströms Rörtjänst AB har lång erfarenhet av enskilda avlopp, vattenrening och minireningsverk. Vi jobbar med marknadsledande leverantörer och tillhandahåller kvalitativa vvs-tjänster inom området för en ren och driftsäker vardag för hem och fritidshus samt företag och lantbruk i Kalmar län.

Avloppsguiden - filmen som ger dig bättre koll på avloppet:

EGET VATTEN

Lindströms Rörtjänst AB har den kunskap och kapacitet som krävs när det gäller eget vatten och vi samarbetar med brunnsborrare som håller våra höga kvalitetskrav. Vi borrar efter vatten och installerar vattenanläggningar. För att vattnet är godkänt som dricksvatten installerar vi marknadens bästa reningsverk och utför vattenanalyser.  Produkten är driftsäker och renar utan kemikalier med högsta reningsgrad. 

Kontakta oss för mer information

Lindströms Rörtjänst AB jobbar med Vattenreningsbyrån som tillverkar filter till fastigheter såsom villor, stugor och företag. De borgar för stort kunnande vilket innebär att vi kan leverera och installera den bästa möjliga utrustningen med reningsgaranti. 

Lindströms Rörtjänst AB jobbar med 4evergreen minireningsverk. Dessa reningsverk är robusta och driftsäkra och håller våra löften om kvalité.